7 Stappen Naar Ontspanning

Dit pakket bevat 7 unieke ontspannings­oefeningen. Iedere oefening heeft een korte versie van 10 minuten en een lange versie van 15 of 20 minuten. Alle oefeningen zijn gebaseerd op mijn jarenlange ervaring met ontspannings­oefeningen, meditatie en mindfulness. Inclusief twee waardevolle bonussen.

 • 7 oefeningen van 10 minuten.
 • 7 oefeningen van 15 of 20 minuten.
 • Online beluisteren of downloaden als mp3.
 • Inclusief uitgebreide introductie.
 • 60 dagen onvoorwaardelijke niet-goed-geld-terug garantie.
 • Gratis bonus: Snel In Slaap oefening (30 minuten).
 • Gratis bonus: 5 Tips Voor Ontspanning (videotraining).

 

Normaal €67,- nu tijdelijk:

€37,-

Meer informatie

Dit pakket bevat 7 unieke ontspannings­oefeningen. Al mijn jarenlange ervaring met het opnemen en live begeleiden van ontspannings­oefeningen is erin verwerkt. Dat hoor je in alles terug: de keuze van de woorden, het stemgebruik, de stiltes. Ik kan wel zeggen dat over ieder woord in elke oefening is nagedacht. Ook mijn eigen beoefening van meditatie en mindfulness is erin verwerkt. Daardoor werken de oefeningen op twee niveaus. In eerste instantie wordt je door er naar te luisteren direct meer ontspannen. Maar ik geef je ook subtiele meditatie-instructies. Hoe meer je de oefeningen doet, hoe meer je je deze eigen zult maken. Deze zorgen ervoor dat je ook in je dagelijks leven meer ontspannen zult zijn. Het zijn dus zeker geen gewone ontspanning­soefeningen!

De oefeningen

De oefeningen zijn deels bestaande ontspannings­oefeningen (maar dan op mijn manier!) en deels door mij zelf samengesteld. Van alle oefeningen zijn twee versies beschikbaar: een korte versie van 10 minuten en een lange versie van 15 of 20 minuten. De oefeningen zijn in een professionele studio opgenomen en dus van de hoogste geluidskwaliteit. Hier vind je een overzicht van de oefeningen:

 • 6x Aandacht – In deze oefening richt je je aandacht zes keer op verschillende elementen, zoals de geluiden om je heen, je ademhaling etc.
 • De Tuin – In deze visualisatie neem ik je in gedachten mee op een reis door een bos naar een prachtige tuin.
 • Vertrouwen – Dit is de meest ‘spirituele’ oefening. Maak kennis met het gevoel van Groot Vertrouwen.
 • Diepe Ontspanning – In deze oefeningen gebruik ik begrippen als zwaarte, warmte en licht voor een hele diepe ontspanning.
 • Ademhaling – Ademhaling ligt aan de basis van ontspanning en van meditatie. Deze oefening is zeer nuttig voor je dagelijks leven.
 • De Zee – Nog een visualisatie waarin ik je meeneem op een wandeling door de duinen en over het strand.
 • Lichaamsscan – Een nieuwe versie van de klassieke oefening waar je met je aandacht langs alle delen van je lichaam gaat.

Introductie

Om je op weg te helpen krijg je ook een uitgebreide introductievideo. Ik geef je praktische informatie, vertel je hoe je het beste om kunt gaan met bijvoorbeeld storende gedachten, en vertel over de relatie tussen ontspannings­oefeningen en meditatie. Ik help je met een eenvoudige maar doeltreffende tip ook om het oefenen voor langere tijd vol te houden zodat je het beste resultaat behaalt. Deze informatie is niet alleen het resultaat van erover lezen (wat ik ook gedaan heb) maar vooral van het zelf veel doen.

Bonus 1: Snel In Slaap oefening

Veel mensen gebruiken ontspannings­oefeningen om in slaap te vallen. Daarom heb ik een extra oefening ontwikkeld speciaal om je daarbij te helpen: de Snel In Slaap oefening. Deze oefening is maar liefst 30 minuten lang. Bovendien bevat de oefening rustgevende muziek, die in opdracht van mij voor deze oefening gemaakt is. Je krijgt de Snel In Slaap oefening er gratis bij.

Bonus 2: 5 Tips Voor Ontspanning

Naast ontspannings­oefeningen zijn nog meer dingen die je kunt doen om je meer ontspannen te voelen. Daarom heb ik een videotraining gemaakt waarin ik je tips geef op vijf gebieden: 5 Tips Voor Ontspanning. Alle informatie komt uit mijn eigen ervaring, hier en daar aangevuld uit betrouwbare bronnen. Dit is waar de 5 tips over gaan:

 • Bewegen – en hoe je hier op de juiste manier mee begint.
 • Slapen – een samenvatting van de manieren om beter te slapen.
 • Ontspannende bezigheden – pas op de valkuilen.
 • Nee zeggen – zodat je je eigen tijd en energie kunt bewaken.
 • Een betere te-doen lijst – om orde te scheppen in je hoofd.

Ook 5 Tips Voor Ontspanning krijg je gratis bij je aankoop.

60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat deze oefeningen en bonussen je zullen helpen om je meer ontspannen te voelen. Daarom geef ik een ruime en onvoorwaardelijke garantie. Als je binnen 60 dagen niet merkbaar resultaat hebt behaald dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Je hoeft me alleen maar een mailtje te sturen en je hoeft géén reden op te geven.

Download gratis drie
Ontspannings­Oefeningen


Plus: Af en toe nieuwe oefeningen en tips.