Live Ontspannings­Oefeningen

De meeste mensen weten inmiddels wel dat het doen van ontspannings­oefeningen, mindfulness of mediteren heel erg goed voor je is. Maar het kan moeilijk zijn dit thuis voor langere tijd vol te houden. Misschien heb jij hier zelfs wel ervaring mee.

Je zou naar een meditatiegroep bij jou in de buurt kunnen gaan. Maar dat kost weer veel extra tijd (terwijl je het waarschijnlijk al druk genoeg hebt) en ook nog eens een hoop geld. En dat terwijl er van het samen op vaste momenten oefenen een zeer krachtige en motiverende werking uitgaat.

De Oplossing

Dankzij de mogelijkheden van internet is er nu een perfecte oplossing. Je kunt Live achter je computer, tablet of smartphone samen met mij en anderen oefenen. Je kunt me dan Live zien en horen en we doen samen een ontspannings­oefening, een mindfulness­oefening of een meditatie.

Je hoeft zelf géén webcam te hebben. Ik kan jou niet zien of horen. Dat maakt het dus heel laagdrempelig. Wel kun je via de chat Live met mij praten. Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen over oefeningen, of dingen waar je tegenaan loopt. Ik ga daar dan Live op in.

Klik hieronder op het plaatje om een screenshot te zien:

live_screenshot

Verder is er speciaal voor leden een archief waarin je alle eerdere Live oefeningen kunt terugzien (een soort ‘uitzending gemist’ dus). Als je dus een keer een moet missen, dan kun je die gemakklijk inhalen op een moment dat jou uitkomt.

Download gratis drie
Ontspannings­Oefeningen


Plus: Af en toe nieuwe oefeningen en tips.